Boek over framing

Hoe kun je je eigen voorstel, organisatie of persoon framen? Hoe zorg je ervoor dat mensen jouw frame zien als de werkelijkheid? En hoe zorg je ervoor dat je andermans frame kunt pareren zodat jouw perspectief het enige perspectief is en blijft? In mijn boek ‘Denk niet aan een roze olifant’ worden deze vragen beantwoord (en nog veel meer natuurlijk).

Frames herkennen, frames ontwerpen en omgaan met tegenframes wordt concreet gemaakt met voorbeelden, een stappenplan en heel veel tips. Tijdens het lezen van dit boek kun je meteen aan de slag met het bouwen aan je eigen frames waarmee je invloed kunt uitoefenen op anderen.

Denk niet aan een roze olifant kun je bestellen bij de betere boekhandels, Managementboek en Bol.com.

Doorlezen over framing, nudging, beïnvloeden met emoties, puike pavlovjes en meer? Lees dan Harder praten helpt niet, dat ik samen schreef met psycholoog en trainer Job Boersma. We verzamelden 7 strategieën die bijdragen aan je overtuigingskracht en maken die praktisch toepasbaar voor op de werkvloer én aan de keukentafel. Ook dit boek vind je in de boekhandel, Managementboek en Bol.com.

DNAEROHarder praten helpt niet