Boeken over framing

Dé handleiding framing voor iedereen die iedereen wil overtuigen: Word Meesterframer

Heb je soms het gevoel dat je boodschap niet overkomt? Leer dan om je verhaal te framen. Door de juiste woorden te gebruiken, overtuig je iedereen, voordat ze het doorhebben.

In iedereen schuilt een meesterframer: ook jij kunt leren hoe je taal zo slim kunt inzetten dat je iedereen om je heen kunt beïnvloeden. Dit praktische boek helpt je stap voor stap om een behendige framer te worden. Wat willen mensen graag horen? Hoe laat een brein zich onbewust verleiden? Welke woorden moet je gebruiken en welke moet je vermijden?

Ga je actie voeren tegen een gewasbeschermingsmiddel of een landbouwgif? Kondig je de reorganisatie aan als een bezuiningsmaatregel of is het een investering in je mensen? Vertel je je partner dat je een week gaat feesten met je vrienden, of is het tijd om je sociale contacten aan te halen? Als je mensen wilt overtuigen, dan kun je het maar beter goed doen. Of je nou politicus, manager of professional bent, gebruik framing zodat jouw verhaal de enige waarheid is die telt.

Word Meesterframer bestel je bij je favoriete boekhandel, Managementboek en Bol.com

Praktijkgericht boek over framing: Denk niet aan een roze olifant

Hoe kun je je eigen voorstel, organisatie of persoon framen? Hoe zorg je ervoor dat mensen jouw frame zien als de werkelijkheid? En hoe zorg je ervoor dat je andermans frame kunt pareren zodat jouw perspectief het enige perspectief is en blijft? In het boek ‘Denk niet aan een roze olifant’ worden deze vragen beantwoord (en nog veel meer natuurlijk).

Frames herkennen, frames ontwerpen en omgaan met tegenframes wordt concreet gemaakt met voorbeelden, een stappenplan en heel veel tips. Tijdens het lezen van dit boek kun je meteen aan de slag met het bouwen aan je eigen frames waarmee je invloed kunt uitoefenen op anderen.

Denk niet aan een roze olifant kun je bestellen bij je boekhandel, Managementboek en Bol.com.

7 onbewuste beïnvloedingstechnieken in één boek: Harder praten helpt niet

Doorlezen over framing, nudging, beïnvloeden met emoties, puike pavlovjes en meer? Lees dan Harder praten helpt niet, dat Sarah samen schreef met psycholoog en trainer Job Boersma. Ze verzamelden 7 strategieën die bijdragen aan je overtuigingskracht en maken die praktisch toepasbaar voor op de werkvloer én aan de keukentafel.

Ook Harder praten helpt niet vind je in de boekhandel, Managementboek en Bol.com