Lezen over framing

Er komt een nieuw boek aan...
Wil jij je overtuigingskracht vergroten en daardoor meer invloed krijgen? Frames leren zien, ontwerpen en gebruiken? Een echte meesterframer worden?
Laat je e-mailadres achter en wij sturen je een berichtje als ons nieuwe boek beschikbaar is. Dan ben jij als eerste op de hoogte!

Praktijkgericht boek over framing: Denk niet aan een roze olifant

 

Hoe kun je je eigen voorstel, organisatie of persoon framen? Hoe zorg je ervoor dat mensen jouw frame zien als de werkelijkheid? En hoe zorg je ervoor dat je andermans frame kunt pareren zodat jouw perspectief het enige perspectief is en blijft? In het boek ‘Denk niet aan een roze olifant’ worden deze vragen beantwoord (en nog veel meer natuurlijk).

 

Frames herkennen, frames ontwerpen en omgaan met tegenframes wordt concreet gemaakt met voorbeelden, een stappenplan en heel veel tips. Tijdens het lezen van dit boek kun je meteen aan de slag met het bouwen aan je eigen frames waarmee je invloed kunt uitoefenen op anderen.

 

Denk niet aan een roze olifant kun je bestellen bij de betere boekhandels, Managementboek en Bol.com.

 

 

7 onbewuste beïnvloedingstechnieken in één boek: Harder praten helpt niet

 

Doorlezen over framing, nudging, beïnvloeden met emoties, puike pavlovjes en meer? Lees dan Harder praten helpt niet, dat Sarah samen schreef met psycholoog en trainer Job Boersma. Ze verzamelden 7 strategieën die bijdragen aan je overtuigingskracht en maken die praktisch toepasbaar voor op de werkvloer én aan de keukentafel.

 

Ook Harder praten helpt niet vind je in de boekhandel, Managementboek en Bol.com.


0 Reacties