Workshops

Ook nu kunnen wij – op afstand – workshops aanbieden. Van kleine tot grote groepen, van een uur tot de hele dag: team Taalstrategie staat ook digitaal voor je klaar. Kijk hier wat wij digitaal voor je kunnen betekenen.

Door framing en nudging in te zetten wordt communicatie aantrekkelijker, duidelijker en overtuigender. Je vergroot je overtuigingskracht en daarmee je invloed zónder dat je meer hoeft te beargumenteren. Het gaat daarbij om onbewuste beïnvloeding: bij framing draait het om de juiste beeldvorming, bij nudging geef je mensen een onzichtbaar duwtje in de goede richting. Wanneer je aan de juiste knoppen draait, zullen mensen zich ineens anders gaan gedragen zonder dat ze zich gemanipuleerd voelen. Maar hoe kom je tot die werkende woorden en duwtjes?

Praktijkgericht en aangepast op je wensen

Wij organiseren workshops, masterclasses en lezingen over beide onderwerpen (of een combinatie). Afhankelijk van de beschikbare tijd ontwerpen we een op maat gemaakt programma waarin mensen op een praktijkgerichte manier worden meegenomen in hoe onbewuste beïnvloeding precies werkt, hoe je deze principes zelf kunt toepassen en met welke vuistregels je aan de slag kunt.

In onze workshops nemen we thematiek van de organisatie mee. Welke veranderingen of uitdagingen kunnen we aanvliegen om meteen resultaten voor de praktijk te ontwerpen? We hebben ervaring met lezingen van 20 minuten tot workshops van een hele dag. Of dit nu een programma voor 1.500 mensen moet zijn, of een intieme werksessie met een klein team. En of je nu op zoek bent naar nieuwe inspiratie of naar een dag zelf flink aan de slag: wij staan te popelen.

 

Neem contact met ons op om te overleggen wat het meeste voor jullie oplevert!